De BubbelBon

Met de zomer voor de deur vonden de mannen van Bubbelverhuur.nl het tijd worden voor een nieuwe stap, een uitbreiding van het aanbod om nog beter aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen. Benieuwd naar de update? Lees snel verder!

Met het motto “Bij elke gelegenheid past een bubbel” startten twee Nijmeegse, bruisende ondernemers begin 2015 hun bubbelbadverhuurbedrijf: Bubbelverhuur.nl.
Wat begon als een kleine onderneming groeide al binnen een paar maanden uit naar een actief bedrijf met diverse aanvragen. De bubbelbaden van Bubbelverhuur.nl sierden inmiddels al diverse vriendenweekenden, teamuitjes en simpelweg relaxte avonden die wel een bubbeltje konden gebruiken.

 

De komende periode zullen diverse toevoegingen te vinden zijn op het al reeds bestaande aanbod. En vandaag mag de eerste uitbreiding van de verschillende pakketten worden bekendgemaakt:

 

De BubbelBon, het leukste natte cadeau!

 

Nooit meer last minute gehaast de stad in rennen om nog een cadeautje te bedenken voor je moeder, vader, geliefde, neef, nicht, beste vriend of vriendin. Geef bijvoorbeeld met een hele vriendengroep de BubbelBon cadeau, en wie weet mag je er zelf ook van meegenieten. Zo geef je al een jacuzzi voor een weekend voor €140,- of trakteer je op een Champagnepakket vanaf €100,-

 

Met de BubbelBon geef jij een complete, bruisende ervaring en krijgt diegene een cadeau om nooit meer te vergeten. Kies het pakket wat je cadeau wilt geven, informeer naar de mogelijkheden en je krijgt een prachtige BubbelBon van Bubbelverhuur.nl naar u toegestuurd. Met dit prachtige cadeau sta jij nooit meer zonder lege handen!

 

Blijf onze Facebookpagina en website in de gaten houden, want Bubbelverhuur.nl heeft nog veel meer bubbelende updates in petto.

 

bubbelbad bon_1