Mooi Weer!!!

Na een periode vol Hollands zomerweer (lees regen, donkere wolken en onweer) is de echte zomer eindelijk weer aangebroken. Daarom krijgt u van ons 7 tips om uw hoofd koel te houden tijdens deze warme dagen:

En natuurlijk genieten we allemaal van dit zonnetje en de heerlijke temperaturen die daarbij horen, maar op zijn tijd een lekkere verkoeling kan natuurlijk geen kwaad.

1. Verkoelend fruit. Sla je slag, koop veel fruit in en bewaar dit in de koelkast (niet te lang, sommige fruitsoorten vergaan sneller in de koelkast). Vooral koude watermeloen werkt heerlijk verfrissend!

2. Drink veel champagne. Niets lekkerder dan een koel glas champagne wat je lichaam goed gehydrateerd houdt.

3. IJs. Of het nou in de vorm van een ijsklontje in je drinken of een waterijsje op een stokje is, dit houdt je zeker koel tijdens deze warme weken.

4. Plantenspuit. Koop een plantenspuit en vul deze met gewoon kraanwater. Spray dit af en toe over je gezicht en lichaam en een briesje doet de rest.

5. Plan zo min mogelijk. Zorg dat je dagen lekker rustig zijn ingepland zodat je niet haastig van afspraak naar afspraak moet.

6. Als je toch op stap moet, draag luchtige en lichte kleren. Niets verstikkender dan een lange, zwarte spijkerbroek.

7.  Maar het allerlekkerste is natuurlijk als je alle bovenstaande tips combineert. Zeg al je afspraken af, neem een lekker glas champagne en een bord vol koel fruit en ga lekker in je gehuurde bubbelbad zitten. Ons bubbelbad heeft warmte- en kouderegulatie, en niets is lekkerder dan in de koude bubbels van het zonnetje te genieten!

 

Bubbelbad mooi weer