Blog

Mooi Weer!!!

Na een periode vol Hollands zomerweer (lees regen, donkere wolken en onweer) is de echte zomer eindelijk weer aangebroken. Daarom krijgt u van ons 7 tips om uw hoofd koel te houden tijdens deze warme dagen:

Read More

De BubbelBon

Met de zomer voor de deur vonden de mannen van Bubbelverhuur.nl het tijd worden voor een nieuwe stap, een uitbreiding van het aanbod om nog beter aan de wensen van de klanten te kunnen voldoen. Benieuwd naar de update? Lees snel verder!
Read More

Omdat het kan

Er zijn 1001 redenen te bedenken waarom je een opblaasbaar bubbelbad zou huren. Je kan het zo gek niet bedenken. Lees verder en doe inspiratie op…

Read More

Buurtfeest de Glind

Op zaterdag 28 maart maakte Bubbelverhuur.nl onderdeel uit van een spetterend buurtfeest georganiseerd door Jeugddorp De Glind en de Rudolphstichting.
Read More

Eerste winnaar like-actie bekend!

Afgelopen week hebben wij onze 100e liker mogen verwelkomen op Facebook en dat betekent dat wij een kortingscoupon ter waarde van 20% mogen verloten die geldig is op alle bubbelpakketten! Kijk snel wie er heeft gewonnen!

Read More

Facebook actie winnaar bekend!

Deze week is bekend geworden wie de Facebook actie heeft gewonnen. Er waren veel reacties maar er kan er maar 1 de winnaar zijn. Kijk snel wie er heeft gewonnen!

Read More

Bestel nu snel